Všechny recepty : Rybí pokrmy : Evropská kuchyně : Jednoduchý :

Treska s ančovičkami

Zapečené steaky z tresky s ančovičkami, fenyklem a petrželovou natí


Čas přípravy: 50 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 454 / 1 porce
Kalorie: 129 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Treska s ančovičkami: Zapečené steaky z tresky s ančovičkami, fenyklem a petrželovou natí


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Treska s ančovičkami

Potřebujete potraviny:
Treska: 1000 g (4 porce po 250 gr)
Strouhanka: 130 g
Ančovičky: 60 g (konzervované)
Citróny: 1 ks (nakrájený na plátky)
Cibule jarní: 1 ks (nasekaná na drobno)
Máslo: 30 g (a na vymazání)
Petrželová nať: 30 g (nasekaná)
Fenykl: 1 ks (hlíza nasekaná nadrobno)
Sůl
Pepř
Řeřicha (snítky)

Potřebujete náčiní:
Mísa zapékací mělká
Trouba

Postup přípravy:
Krok 1: Ančovičky vyjmeme z konzervy, necháme okapat a nakrájíme na drobné kousky.

Krok 2: V kastrolu rozehřejeme máslo, zpěníme cibuli, přidáme nakrájený fenykl a vše osmahneme na mírném ohni.

Krok 3: Odstavíme, přidáme ančovičky, strouhanku, petrželovou nať a okořeníme solí a pepřem.

Krok 4: Do vymaštěné zapékací misky vložíme porce ryby a každou pokryjeme vrstvou připravené směsi.

Krok 5: Porce pokapeme olejem z ančoviček a vložíme na 20 minut do předehřáté trouby.

Krok 6: Upečené steaky na talířích ozdobíme plátky citronu a snítkami řeřichy.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Felix, zítra Památka zesnulých