Všechny recepty : Masové pokrmy : Francouzská kuchyně : Jednoduchý :

Vepřová pečeně s broskvemi

Vepřové maso pečené s cibulí , broskvemi a provensálským kořením


Čas přípravy: 60 min
Počet porcí: 6 porcí
Kalorie: 382 / 1 porce
Kalorie: 84 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Vepřová pečeně s broskvemi: Vepřové maso pečené s cibulí , broskvemi a provensálským kořením


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Vepřová pečeně s broskvemi

Potřebujete potraviny:
Broskve: 12 ks (oloupané, bez pecky, nakrájené na čtvrtky)
Vepřová pečeně: 800 g
Cibule jarní: 6 ks (nakrájená na čtvrtky)
Provensálské koření: 3 polévkové lžíce
Olej olivový: 2 polévkové lžíce
Hořčice: 1 polévková lžíce (kremžská)
Sůl
Pepř

Potřebujete náčiní:
Trouba
Pekáč

Postup přípravy:
Krok 1: Maso potřeme hořčicí, osolíme, opepříme,posypeme provensálským kořením a vložíme na vymaštěný pekáč.

Krok 2: Maso v pekáči podlijeme trochou vody,obklopíme kusy cibulí a broskví a vše zakapeme olejem a vložíme do předehřáté trouby.

Krok 3: Maso pečeme asi hodinu a pravidelně ho podléváme, aby se nevysušilo.

Krok 4: Vepřovou pečínku nakrájíme na plátky,které servírujeme na talíře s kousky pečené cibule a broskvemi. Podáváme nejlépe s rýží přelitou vypečenou šťávou.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Felix, zítra Památka zesnulých