Treska pečená v alobaluŠťavnaté rybí filety upečené v alobalu s cuketou, česnekem, sýrem a zelenou natíČas přípravy: 40 min Počet porcí: 4 porce Kalorie: 444 / 1 porce Kalorie: 115 / 100 g Zobrazit podrobné nutriční hodnoty : |
|
Potřebujete potraviny: Treska: 4 ks (filety mražené) Cuketa: 300 g (nakrájená na kolečka) Sýr brousse: 250 g (nastrouhaný) Pažitka: 2 polévkové lžíce (nasekaná) Petrželka: 2 polévkové lžíce (nasekaná) Česnek: 1 ks (1 stroužek utřený) Sůl Potřebujete náčiní: Alobalová fólie Plech na pečení Trouba |
Postup přípravy: Krok 1: Porce ryby osolíme a rozložíme na kousky alobalu. Krok 2: Na rybu poklademe kolečka cukety, na ně navršíme sýr smíchaný s česnekem a nasekanými zelenými natěmi. Krok 3: Alobal svineme a porce přeneseme na pečící plech a vložíme na 20 minut do předehřáté trouby. Krok 4: Upečenou rybu servírujeme na talíře, vhodnou přílohou jsou vařené brambory a zeleninový salát. |