Všechny recepty : Rybí pokrmy : Francouzská kuchyně : Velmi jednoduchý :

Treska pečená v alobalu

Šťavnaté rybí filety upečené v alobalu s cuketou, česnekem, sýrem a zelenou natí


Čas přípravy: 40 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 444 / 1 porce
Kalorie: 115 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Treska pečená v alobalu: Šťavnaté rybí filety upečené v alobalu s cuketou, česnekem, sýrem a zelenou natí


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Treska pečená v alobalu

Potřebujete potraviny:
Treska: 4 ks (filety mražené)
Cuketa: 300 g (nakrájená na kolečka)
Sýr brousse: 250 g (nastrouhaný)
Pažitka: 2 polévkové lžíce (nasekaná)
Petrželka: 2 polévkové lžíce (nasekaná)
Česnek: 1 ks (1 stroužek utřený)
Sůl

Potřebujete náčiní:
Alobalová fólie
Plech na pečení
Trouba

Postup přípravy:
Krok 1: Porce ryby osolíme a rozložíme na kousky alobalu.

Krok 2: Na rybu poklademe kolečka cukety, na ně navršíme sýr smíchaný s česnekem a nasekanými zelenými natěmi.

Krok 3: Alobal svineme a porce přeneseme na pečící plech a vložíme na 20 minut do předehřáté trouby.

Krok 4: Upečenou rybu servírujeme na talíře, vhodnou přílohou jsou vařené brambory a zeleninový salát.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Felix, zítra Památka zesnulých