Všechny recepty : Studené a teplé polévky : Evropská kuchyně : Jednoduchý :

Papriková polévka s tuňákem

Polévka z rajčat, paprik, cibule a česneku s povařeným masem z tuňáka


Čas přípravy: 40 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 385 / 1 porce
Kalorie: 141 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Papriková polévka s tuňákem: Polévka z rajčat, paprik, cibule a česneku s povařeným masem z tuňáka


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Papriková polévka s tuňákem

Potřebujete potraviny:
Tuňák: 400 g
Brambory: 300 g (oloupané, nakrájené)
Paprika zelená: 2 ks (očištěná, nakrájená)
Cibule: 2 ks (nakrájená)
Rajčata: 100 g (konzervovaná)
Olej rostlinný: 2 polévkové lžíce
Česnek: 1 ks (2 stroužky utřené)
Paprika pálivá: 0.5 kávové lžičky
Paprika červená: 1 ks (očištěná, nakrájená)
Sůl
Pepř

Potřebujete náčiní:
Velký hrnec

Postup přípravy:
Krok 1: V hrnci na oleji osmažíme česnek a cibuli.Přidáme lžičku mírně pálivé papriky a krátce osmažíme.Přidáme rajčata z konzervy a tento základ osolíme a opepříme a pár minut povaříme.

Krok 2: Do hrnce přidáme nakrájené brambory a zalijeme je přiměřeným množstvím vody. Dusíme je doměkka pod pokličkou asi 15 minut.

Krok 3: Kousky tuňáka a nakrájených paprik vmícháme do polévky a vše ještě asi 7 minut povaříme.

Krok 4: Polévku dochutíme a teplou ihned podáváme.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Felix, zítra Památka zesnulých