Všechny recepty : Rybí pokrmy : Francouzská kuchyně : Jednoduchý :

Losos na zázvoru

Losos s pikantní marinádou dušený v páře


Čas přípravy: 30 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 658 / 1 porce
Kalorie: 143 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Losos na zázvoru: Losos s pikantní marinádou dušený v páře


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Losos na zázvoru

Potřebujete potraviny:
Losos: 4 ks (porce po ca. 180 g)
Cibule jarní: 2 ks (nakrájená na plátky)
Citróny: 1 ks (půlka nakrájená n plátky, z druhé šťáva)
Zázvor: 40 g (očištěný nastrouhaný kořen)
Sherry: 2 polévkové lžíce
Sójová omáčka: 1 polévková lžíce (světlá)
Olej sezamový: 1 polévková lžíce
Sůl

Potřebujete náčiní:
Miska
Pařák
Kastrol

Postup přípravy:
Krok 1: V misce smícháme olej, sojovou omáčku, sherry a citronovou šťávu.Směs osolíme a potřeme jí rybí filety.

Krok 2: Filety umístíme na talíř na pařák, pokapeme citronovou šťávou a obložíme plátky citronu.Rybu vaříme v páře asi 8 minut.

Krok 3: Porce ryby naservírujeme na talíř a podáváme posypané nasekanou jarní cibulkou.Vhodnou přílohou je bramborové pyré.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  1.svátek vánoční, zítra Štěpán / 2.svátek vánoční